Contact: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

Bashkë-themeluës në vitin 2011 e zyrës « KDB Avocats », z. Jeton Kryeziu ka përfunduar studimet juridike në fakultetin e qytet-it Fribourg me marrjën e Bachelor dhe Master in Law, me mencionet të Drejtësisë te kontratavë dhe të Drejtësia evropjane. 

Pas studimevë, ka punuar si nëpunës në Gjykatën e rrethinës « La Broye dhe du Nord vaudois » në Yverdon-les-Bains, provojë pas të cilës ka bërë praktikën e avokaturës në zyrën « Loroch, Elkaïm et Associés », në Lausanne.

Pas marrjes të patentes të avokaturës në dhjetor 2010, ka punuar si avokat në zyrën të avokaturës « Avocats-ch » në Lausanne, duke hapur zyrën « KDB Avocats » nga 1 maj 2011, zyrë e cila emrohët « KDBT et Associés » nga 1 janari 2015.

 

Fushat të akitivitet-it të zotër-it Kryeziu janë

  • Drejtësia civile (famijlare, punës, qiradhënies, etj.)
  • Drejtësia penale
  • Drejtësia commerciale
  • Drejtësia e hujve