Contact: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

Mbajtës i diplomës në Drejtësi të Universitetit të Lausanne nga viti 2000, z. Raphael Tatti ishte tani asistent i Pr. Rémy Wyler në të njëjtin universitet. Nga vjeshta 2003, ai ka bërë praktikën e avokaturës në zyrën « Avocats Léman » në Lausanne, cila përfundoi me sukses dhe marrjen e licencës të avokat-it në vjeshtë të vit-it 2005. Pastaj, z. Tatti ka punuar si partner në zyrën « Avocats Léman ». Që nga 1 janari 2015, z. Raphael Tatti është i lidhur në zyrën « KDBT & Associés », në Lausanne, si partner. Z. Raphael Tatti eshtë mbajtës

i një doktoraturës në Drejtësi nga Fakulteti Juridik të Universitetit të Lausannë-s. Që nga 3 dhjetor 2008, ai punon edhe si nënkryetar i Gjykatës së punës në Gjykatën të rrethinës La Broy et du Nord vaudois, në Yverdon-les-Bains. 

Fushat e aktivitet-it

  • Drejtësia penale
  • Drejtësia familjare
  • Drejtësia e punës
  • Drejtësia e hujve

Gjuhë

  • frenge (gjuha amtare)
  • gjerman
  • englisht
  • spanjisht